Auto Ajans

Haberler

Opel ‘Combo’ yapacak

Opel ‘Combo’ yapacak
Paylaş
Nisan 15
13:09 2019

Opel uzun süredir sessiz kaldığı hafi ticari araç segmentine yeni Combo ile döndü. Türkiye’de yeniden yapılanan ve genel merkezini İzmir’den İstanbul’a taşımaya hazırlanan marka, Combo ile iddialı olmayı hedefliyor. Marka hafif ticari araçtan bu yıl 3 bin adet satmayı planlıyor. Türkiye’de 1.5 litre 102 beygir ve 130 beygir dizel motorlarla satışa sunulan yeni OpelCombo düşük yakıt tüketimi ile yüksek performansı bir arada sunuyor. Sırasıyla 5 ileri manuel ve 8 ileri tam otomatik şanzımanlarla eşleştirilen motorlar sunduğu ortalama 4.3 litrelik yakıt tüketimi ile öne çıkıyor. Yeni Combo, üst segment binek araçlarda görülen sürüş güvenlik sistemleri ile donatıldı. Şerit Koruma Özelliği ile Şerit İhlali Uyarı Sistemi, Hız Limiti Trafik İşareti Tespit Sistemi, Sürücü Yorgunluk Tespit Sistemi, Yaya Tanıma Özelliği ile Ön Çarpışma İkazı ve Aktif Acil Frenleme Sistemi baz modelden itibaren standart olarak sunuluyor.

Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, 8 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi ve 180 derece panoramik geri görüş kamerası da kullanıcıların günlük hayatını kolaylaştıran diğer özellikleri olarak dikkat çekiyor. Yolcu kabininde 28 adet, toplam 186 litreye varan saklama alanı bulunan yeni  Combo’nun bagaj hacmi 950 litre. Aracın iki tarafında bulunan sürgülü kapılar yolcu kabinine giriş ve çıkışı kolaylaştırıyor. Yeni Combo’nun kullanıcılarına sunduğu önemli kullanım kolaylıklarından biri de bagaj kapağını açmadan yük alanına erişimine imkan veren açılabilir camlı bagaj kapağı.

Yeni Combo’yu Türk tüketicisinin çok seveceğini belirten Opel Türkiye Genel Müdürü Çağrı Öztaş, şu bilgileri verdi: “Segmentinin standartlarını değiştirecek olan yeni Combo’yu Opel severlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. Yeni modelimizi ‘her günün kahramanı’ olarak nitelememizin nedeni gayet açık: Yeni Combo, kullanıcısının her gün yanında olacak, hem özel hem de iş hayatlarında bir otomobilden bekledikleri tüm ihtiyaçları karşılayacak şekilde tasarlandı. Bu modelimizde binek otomobillerde görülen güvenlik ve konfor özelliklerini müşterilerimize standart olarak sunacağız. Verimli dizel motorlarımız da hem yakıt ekonomisi hem de performans konusunda iddialı. Ferah ve kullanışlı yaşam alanını da göz önüne aldığımızda yeni Combo kullanıcıları çeşitli ihtiyaçlarına kusursuz yanıt vermek için hazır bekleyen bir kahramana sahip olacaklar.”

Yazar Hakkında

Mete TANSU

Mete TANSU

SABAH ve VATAN gazetelerinde 20 yıl ekonomi ve otomotiv yazarlığı yaptı. Otoban köşesinde yayınlanan haberleriyle, analizleriyle otomotiv sektörünün nabzını tuttu. Mete Tansu, Türkiye'nin ilk otomotiv haber ajansı ve bilgi platformu Auto Ajans'ı kurdu. Türkiye'nin ilk haftalık gazetesi Oksijen'de köşe yazarlığı yaptı.

İlgili Makaleler

Don`t copy text!