Auto Ajans

Haberler

Benzinli HS Luxury satışa çıktı

Benzinli HS Luxury satışa çıktı
Paylaş
Aralık 27
12:47 2024

Doğan Trend Otomotiv’in distribütörü olduğu MG ürün gamını yeni HS Luxury ile genişletti. Yeni HS Luxury modeli 2 milyon 59 bin liraya showroomlardaki yerini aldı. Euro NCAP’ten 5 yıldız alan yeni MG HS, 1.5 litrelik turbo motor teknolojisiyle 170 beygir güç ve 275 Nm tork üretiyor. SAIC Londra Dizayn Ofisi’nde geliştirilen yeni HS, 19 inç elmas kesim alaşımlı jantları, aerodinamik ve keskin yan silüeti, ön ve arka modern far grubuyla öne çıkıyor.

Araç, 24.6 inç UniScreen teknolojisi (12.3 inç dijital gösterge paneli ve 12.3 inç dokunmatik ekran), kablosuz akıllı telefon şarjı, hafızalı yan aynalar, bel desteği ayarlı 6 yöne elektrikli ayarlanabilen hafızalı sürücü koltuğu, elektrikli bagaj kapağı, 360 derece çevre görüş kamerası, 8 hoparlörlü hi-fi sistemi ile donatılmış. 4.655 mm uzunluğundaki model, 2.767 mm aks mesafesi sunuyor. 507 litrelik geniş bagajın yanı sıra otomobilin içinde bolca saklama alanı bulunuyor.

Yazar Hakkında

Mete TANSU

Mete TANSU

SABAH ve VATAN gazetelerinde 20 yıl ekonomi ve otomotiv yazarlığı yaptı. Otoban köşesinde yayınlanan haberleriyle, analizleriyle otomotiv sektörünün nabzını tuttu. Mete Tansu, Türkiye'nin ilk otomotiv haber ajansı ve bilgi platformu Auto Ajans'ı kurdu. Türkiye'nin ilk haftalık gazetesi Oksijen'de köşe yazarlığı yaptı.

İlgili Makaleler

Don`t copy text!