Auto Ajans

Haberler

DS 9 Sedan geliyor

DS 9 Sedan geliyor
Paylaş
Şubat 04
16:30 2021

PSA Grubu’nun premium markası DS, Türkiye’deki dördüncü showroom’unu İzmir’de açtı. Türkiye’de Koluman Holding iştiraki Monde Motorlu Araçlar Ticaret ve Sanayi tarafından temsil edilen markanın Bornova’daki 500 metrekarelik showroomu ileri teknoloji ile donatıldı. İkisi İstanbul ve biri Ankara’da bulunan showroomların ardından DS Store İzmir adıyla Ege Bölgesi’ne hizmet vermeye başlayan markayı temsil eden şirket, DS yatırımlarına farklı şehirlerde devam edecek.

Koluman Holding iştiraki Monde Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Altuğ Erciş, İzmir’de açılan showroom ile 2021’e hızlı başlangıç yaptıklarını belirterek, “DS Store İzmir’de şu an için DS 7 ve DS 3 Crossback olmak üzere iki ayrı modelde satış gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimiz modelleri deneyimlemek isterlerse, 24 saatlik süre boyunca otomobilleri test edebilecek.  Bu yıl içinde DS 9 Sedanı da tüm showroomlarımızda satışa sunacağız. Lüks segmentte Avrupa’da büyüyen 3 markadan biri olan DS, Türkiye’de önemli bir diğer segmentte yer alacak DS 9 Sedan modelinin gelmesiyle birlikte Türkiye’deki yükselişini sürdürecek. DS olarak yatırımlarımız farklı şehirlerde devam edecek” açıklamasını yaptı.  

Yazar Hakkında

Mete TANSU

Mete TANSU

SABAH ve VATAN gazetelerinde 20 yıl ekonomi ve otomotiv yazarlığı yaptı. Otoban köşesinde yayınlanan haberleriyle, analizleriyle otomotiv sektörünün nabzını tuttu. Mete Tansu, Türkiye'nin ilk otomotiv haber ajansı ve bilgi platformu Auto Ajans'ı kurdu. Türkiye'nin ilk haftalık gazetesi Oksijen'de köşe yazarlığı yaptı.

İlgili Makaleler

Don`t copy text!