Auto Ajans

Haberler

Lexus’un yeni Direktörü oldu

Lexus’un yeni Direktörü oldu
Paylaş
Nisan 04
15:37 2025

Premium otomobil üreticisi Lexus’un Türkiye’deki yapılanmasında önemli bir atama gerçekleştirildi ve Lexus Operasyonlar Direktörlüğü görevine Gözde Yurtsal getirildi. Lexus’un Türkiye’de faaliyete başladığı 2016 yılından bu yana, markaya farklı rollerde katkıda bulanan ve 2021 yılından bu yana Pazarlama Müdürü olarak görev alan Gözde Yurtsal, otomotiv sektöründe toplamda 15 yıllık deneyime sahip ve bu deneyimin 9 yılını premium segment oluşturuyor. 2010 yılında başlatılan yetenek programı Future Leaders (Geleceğin Liderleri) ile şirkete katılan Gözde Yurtsal, şirketin farklı organizasyonlarında farklı deneyimler edindi ve şirket kültürünü özümsedi. Bu kültürün yayılımı ve gelişimine daha derinden katkıda bulunmak üzere yeni görevine atandı. İnsan Kaynakları alanında lokal ve global bağımsız başarı ödülleri alan Future Leaders programı, otomotiv sektörüne hakim olan ve potansiyel lider olabilecek genç yetenekler yetiştirmek üzere konumlandırılmasıyla öne çıkıyor.

1985 yılında Ankara doğan Gözde Yurtsal, Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu ve Yeditepe Üniversitesi’nde İşletme alanında MBA derecesine sahip.

Yazar Hakkında

Mete TANSU

Mete TANSU

SABAH ve VATAN gazetelerinde 20 yıl ekonomi ve otomotiv yazarlığı yaptı. Otoban köşesinde yayınlanan haberleriyle, analizleriyle otomotiv sektörünün nabzını tuttu. Mete Tansu, Türkiye'nin ilk otomotiv haber ajansı ve bilgi platformu Auto Ajans'ı kurdu. Türkiye'nin ilk haftalık gazetesi Oksijen'de köşe yazarlığı yaptı.

İlgili Makaleler

Don`t copy text!