Yeni Swift’in ön satışı başlıyor
Doğan Trend Otomotiv, yeni Suzuki Swift modelinin ön satışına 23 Ekim’de start verecek. Otomobil Kasım’da Türkiye yollarına çıkacak. 3.860 mm uzunluğa, 1.735 mm genişliğe, 1.495 mm yüksekliğe ve 2.450 mm aks mesafesine sahip. Yeni Swift’e ilk bakışta siyah renkteki geniş ön ızgarası ve imza niteliği taşıyan L şeklindeki LED aydınlatmaları, üç boyutlu stop lambaları ve geniş arka tamponu öne çıkıyor. Yeni Metalik Akdeniz Mavisi ve Metalik Sarı renk seçenekleri sunulurken, 16 inçlik alüminyum jantlar standart olarak yer alıyor.
Swift’in iç mekânı, sürücüyü ve tüm yolcuları düşünen bir kokpite sahip. Siyah ve açık gri renklerle tasarlanmış çift tonlu gösterge paneli ile ön kapı kaplaması, sportif bir görünüm sağlıyor. 9 inçlik hızlı tepki süreli HD dokunmatik ekranla donatılan yeni Suzuki Swift, Apple CarPlay ve Android Auto ile akıllı telefon bağlantısı özelliklerine sahip. Ayrıca geri görüş kamerası, kör nokta uyarı sistemi, ısıtmalı ön koltuklar, anahtarsız giriş ve çalıştırma gibi özellikler yeni Swift’in standart donanım özellikleri arasında yer alıyor. 4.3 inçlik renkli dijital gösterge paneli üzerinden sürüş bilgileri detaylı bir şekilde takip edilebiliyor.
1.2 litrelik hibrit motorla donatıldı
Yeni Swift Hibrit, Suzuki Akıllı Hibrit Teknolojisi (SHVS) ile donatılıyor. 1.2 litrelik benzinli 3 silindirli motor 82 beygir güç üretiyor. Kombine edildiği CVT şanzıman sayesinde 100 kilometrede ortalama 4.7 litre yakıt tüketiyor. Yeni Swift ile birlikte giriş seviyesi artık Life adıyla gelecek. Bu versiyon, LED farlar, 16 inç jantlar, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, 9 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, ısıtmalı ön koltukları ile dikkat çekiyor. Üst ekipman seviye versiyon Pulse’ta; elektrikli katlanabilir yan aynalar, otomatik klima, parlak dekorlu 16 inç alüminyum jantlar bulunuyor.